Büyükşehir Atletizm Takımı İzmir’de gerçekleştirilen Nurullah İvak Atmalar Şampiyonası ve Yıldızlar Atmalar Ligi’nde takım halinde ikinci oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı, İzmir’de Türkiye Atletizm Federasyonu’nun düzenlediği Nurullah İvak Atmalar Şampiyonası ve Yıldızlar Atmalar Ligi’nde mücadele etti. 30 Nisan Cumartesi ve 1 Mayıs Pazar günlerinde yapılan şampiyonada Yıldızlar Atmalar Ligi’nde Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü takım halinde ikinci oldu.

Türkiye Şampiyonu
Disk atma gençler kategorisinde 41,67 metrelik atışıyla Semra Kök Türkiye Şampiyonu olurken, çekiç atma yıldızlar kategorisinde Zinnur Onat 54,31 metrelik derecesiyle Türkiye ikincisi oldu. Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı 7-8 Mayıs tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Spor Toto Yıldızlar Atletizm Ligi 1. Kademe yarışmaları için ümit verdi. İzmir’den başarı sonuçlar ile döndükleri için mutlu olduklarını ifade eden Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, tüm sporcuları ve teknik ekibi tebrik etti.