Büyükşehir Belediyesi Arifiye SAMEK kursiyerlerinin yıl boyunca hazırladıkları eserlerden oluşan Yılsonu Sergisi, 18 Nisan Salı günü Arifiye Kültür Merkez’inde Sakaryalıların beğenisine sunuluyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nda (SAMEK)  ilk yılsonu sergisi heyecanı başlıyor. Kursiyerlerin öğretim dönemi boyunca hazırladıkları eserler, sanatseverlerin beğenisine sunulacak. 2017 yılı ilk yılsonu sergisini Arifiye SAMEK merkezinin gerçekleştireceğini belirten Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, tüm Sakaryalı sanatseverleri 18 Nisan Salı günü, saat 16.00’da, Arifiye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek açılış programına davet etti.

El emeği göz nuru
Açıklamalarına devam eden Kama, “Yıl boyunca SAMEK merkezlerimizde kursiyerlerimiz alanında uzman eğitmenler tarafından eğitim aldılar. Sanat ve meslek edindirme kurslarımızda el sanatlarından geleneksel sanatlara kadar geniş bir branş çeşitliliği olan ürünler ortaya çıkardılar. Şimdiyse bu el emeği göz nuru eserlerini sergileyecekler. İlk olarak Arifiye’de 18 Nisan Salı günü açılışının gerçekleştireceğimiz sergi açılışına tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” diye belirtti.