Büyükşehir Belediyesi YOLBAK Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Son olarak Arifiye’ye bağlı Karaaptiler Mahallesi Abdibey Caddesi 3 bin ton asfalt kullanılarak yeni yüzüne kavuşturuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Şehrin muhtelif bölgelerinde sürdürülen çalışmalarda asfalt ekipleri, Arifiye Karaaptiler Mahallesi Abdibey Caddesi’ni sıcak asfalt ile buluşturdu.

2 bin 300 metrelik güzergâh
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Havalar ısındı ve asfalt sezonu açıldı. 2019 hedeflerimiz için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Son olarak Arifiye’ye bağlı Karaaptiler Mahallesi Abdibey Caddesi’ni sıcak asfalt ile buluşturduk. 2 bin 300 metre uzunluğunda olan caddenin asfalt serimini gerçekleştirdik. Güzergâh üzerinde toplamda 3 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Programımız dahilinde asfalt çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.