Büyükşehir Belediyesi tarafından aslına uygun olarak restore edilen Tarihi Alicanlar Konağı’nda sona gelindi. Mutlu, “Kültürel faaliyetlerin yeni adresi olacak tarihi konağın mekanik ve elektrik tesisatları tamamlandı. Binanın dış cephesi aslına uygun olarak restore ediliyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından aslına uygun bir şekilde restore edilen Tarihi Alicanlar Konağı’nda çalışmalar devam ediyor. Şehrin kültür sanat yaşantısının yeni adresi olacak tarihi konakta gelinen son noktayı paylaşan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Mekanik ve elektrik tesisatlarımız tamamlandı. Şuan sıva işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde tarihi konağımızı tamamlamış olacağız” dedi.

Sona yaklaştık
Murat Mutlu, binanın dış cephesinin aslına uygun olarak restore edildiğini ifade ederek konuşmalarını şu şekilde sonlandırdı: “Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun da ifade ettiği gibi kültür sanat buluşmalarının yeni adresi Tarihi Alicanlar Konağı olacak. Çalışmalarımızda sona yaklaştık. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.