Büyükşehir Akyazı’da Pazarköy mahallesinde başlattığı yenileme çalışmalarını tamamlıyor. Altyapı, kaldırım ve çevre düzenlemeleri ardından bölgede gerçekleştirilen asfalt serim işlemleri de sona eriyor. 3 kilometrelik güzergahta ulaşımlar artık modern ve konforlu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı Pazarköy mahallesinde başlatılan yenileme çalışmaları sona eriyor. Kısa süre önce altyapısı ile kaldırımları yenilendiği ve güzergahın asfalt için hazır hale getirildiği bölgede asfalt çalışmaları da tamamlanıyor. İlçenin Alaağaç, Güzlek, Yeniköy, Harunusta ve Hasanbey mahalleleri ile Keremali yaylası arasında bağlantı konumunda olan Pazarköy mahallesi vatandaşlara yenilenen yüzüyle hizmet sunmak için gün sayıyor. 3 kilometre uzunluğa sahip güzergâhın kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete sunulması bekleniyor.

Modern hale geliyor
Konuyla ilgili Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, Pazarköy mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaların hayırlı olması temenni edilerek, “Yaklaşık 5 bin 500 ton asfalt kullanarak yenileme işlemlerini başlattığımız Pazarköy’de sona geldik. Bölgede birçok mahallenin aktif olarak kullandığı, ulaşım araçlarının geçiş noktası olan mahallemizde artık araç ulaşımı modern hale geldi. İlçemize, bölgeye, mahallelerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.”