Aile Eğitimi Seminerleri Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Seminerlerinde yeni dönem başladı. Aile kurumunu güçlendirmek ve sağlıklı nesiller yetiştirmek için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Aile kurumu her dönem birey ve toplum için öncelikli bir konuma sahip olmuştur. Sosyal Gelişim Merkezi’nde başlayan yeni dönem Aile Eğitimi Seminerlerimiz ile aile kurumunun korunmasına önemli bir katkı sunmuş olacağız” diye konuştu.

İyi Aile İyi Toplum
SGM’de gerçekleştirilecek eğitimlere tüm velilerin katılabileceğini de açıklamalarına ekleyen Yüce, “Çocuk eğitiminde ailenin önemi ve sorumlulukları son derece önemli. Gerek çocukluğun ilk yılları, gerekse de okul yıllarında ailenin vermiş olduğu eğitim çocuğun kişilik gelişimini önemli ölçüde etkiliyor. Çocuklarımızın iyi birer yetişkin olması, bizlerin iyi ebeveynler olabilmemize bağlıdır. Büyükşehir Belediyesi olarak bu anlayış ile önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

Çocuklar Kursa Veliler Eğitime
Yüce, “Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yaklaşık 14 hafta sürecek olan Aile Eğitimi Seminerlerinde ailelerimize çocuk yetiştirmede karşılaşılabilecek sorunlara yönelik bilgiler sunmayı amaç ediniyoruz. Eğitimlerimiz, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 14.00 – 15.30, Cuma günleri 15.30 – 17.00 ve Cumartesi günleri de 11.30 – 12.00 ve 14.00 – 15.30 saatlerinde gerçekleştirilecek. Tüm velilerimizi yeni dönem aile seminerlerimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.