Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Adana’da gerçekleştirilen Kano Olimpik Umutlar Yarışları’nda başarılı sonuçlara imza attı. Kano Takımı, 4 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etti. Ayrıca yarışlar sonucunda üç sporcu milli takıma seçildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Kano Federasyonu’nun 2015 faaliyet programında yer alan Durgunsu Kano Olimpik Umutlar Yarışları’na katıldı. 12 -13 Eylül tarihleri arasında Adana Çukurova Üniversitesi Kano – Kürek Tesisleri’nde gerçekleşen yarışlara 7 ilden 13 kulüp ve yaklaşık 90 sporcu katıldı. Gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde oldukça çekişmenin yaşandığı yarışlarda Büyükşehir Belediyespor Kano Takımı, 4 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etti. Adana’da gerçekleştirilen yarışlardan başarıyla döndüklerini ifade eden Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, mücadelelerinden dolayı tüm sporcuları tebrik etti.

Bulgaristan’da Temsil Edecekler
Bayraktar, “Ağustos ayında yapılan Türkiye Şampiyonası’nda başarı olan sporcularımız Adana’dan da önemli başarılar ile dönüyorlar. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Adana’da göstermiş oldukları mücadele dolayısıyla Milli Takıma seçilen oyuncularımızda oldu. Buse Sena Şıpka, İsmet Tunahan Zeki ve Ahmet Hakan Başoğlu Bulgaristan’da yapılacak uluslararası yarışlarda ülkemizi temsil edecekler. İnşallah Büyükşehir Belediyespor olarak milli takımlara oyuncular göndermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sporda Öncü Büyükşehir
Bayraktar konuşmalarının devamında şöyle konuştu; “Basketboldan hentbola, atletizmden kano sporuna kadar birçok branşta faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sakarya’nın sportif anlamda önemli bir potansiyeli bulunuyor. Yetenekli gençlerimizin başarısı ve hemşerilerimizin destekleri bizleri memnun ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu da her zaman yanımızdalar. İnşallah bu birlik ve beraberlik sayesinde yeni başarılar kazanarak şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.”