Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Yansımalar Grubu, Sakaryalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hııyla devam ediyor. Panellerden konferasnlara, tiyatro buluşmalarından sergilere kadar birçok programı kültür sanat dostlarıyla buluşturan etkinlikler kapsamında Yansımalar Grubu, muhteşem bir konser verdi.

Yansımalar grubu büyüledi
Neyzen Aziz Şenol Filiz, Tambur İcracısı Birol Yayla, Viyolonsel Sanatçısı Pınar Bayraktar, Gitarist Murat Usanmaz, Kontrabas Sanatçısı Erdal Akyol ve vurmalı çalgılarda Ediz Hafızoğlu gibi önemli isimlerden oluşan Yansımalar Grubu, Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilen programda sevilen parçalarını seslendirdi. Gerçekleştirilen konferansın sonunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan sanatçılara teşekkür ederek, günün anısına hediye takdim etti.