Hafta sonu gerçekleştirilecek Açık Öğretim Fakültesi Ara Sınavları öncesinde açıklamalarda bulunan Zabıta Dairesi Başkanı Türkhan, “Hafta sonu 44 bin 797 öğrencimiz sınav heyecanı yaşayacak. Sınav süreleri boyunca tüm şoför esnafından ve araç sürücülerinden sınav yerlerinde müzik açmamaları ve korna çalmamaları konusunda hassasiyet bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan, 6-7 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Fakültesi Güz Dönemi Ara Sınavları öncesinde açıklamalarda bulundu. Türkhan, “Hafta sonu 44 bin 797 öğrencimiz Açık Öğretim Fakültesi Vize Sınavları heyecanı yaşayacak. Sabah 09:30, öğleden sonra ise 14:00’da olmak üzere iki oturumda sınavlar gerçekleştirilecek. Sınav süreleri boyunca tüm şoför esnafından ve araç sürücülerinden sınav yerlerinde müzik açmamaları ve korna çalmamaları konusunda hassasiyet bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerimizin geleceği için
Sakaryalıların göstereceği duyarlılığın öğrenciler için önemine de değinen Türkhan, “Sınav yerlerinin yakınındaki inşaat alanlarında da gürültü oluşturabilecek çalışmaların durdurulmasını arzu ediyoruz. Hemşerilerimizden bu konuda da duyarlı olmalarını talep ediyoruz. Unutmamalıyız ki, göstermiş olduğumuz tüm hassasiyetler öğrenci kardeşlerimiz ve onların geleceği içindir. Bu vesile ile hafta sonu sınav heyecanını yaşayacak tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.