Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Yöresel Ürünler Merkezi’nde başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Sakarya’nın yöresel ürün çeşitliliğini destekleyecek ve tanıtımına katkı sağlayacak projeyi yakından takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışma ile şehre özgü ürünleri markalaştıracaklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin yöresel ürünlerini tanıtmak amacıyla inşa edilen Yöresel Ürünler Merkezi'nde sona gelindi. Şehre özgü ürünlerin tanıtımının ve satışının yapılacağı ve üreten çiftçiye katkıda bulunması hedeflenen projenin Erenler ADA AVM önünde Yerel Kültür Derneği kıl çadırının bulunduğu alanda yapımı devam ediyor. Sakarya’nın yöresel ürün çeşitliliğini destekleyecek ve tanıtımına katkı sağlayacak projeyi yakından takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışma ile şehre özgü ürünleri markalaştıracaklarını söyledi.

Şehre özgü ürünler
Konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı: “Sakarya’nın ürün çeşitliliğini destekleyecek ve marka değerini arttıracak Yöresel Ürünler Merkezi projesinde sona yaklaştık. Şehrin yöresel ürünlerinin tanıtılacağı, çiftçilerin gelir düzeyine katkıların sunulacağı çalışmayı kısa süre içerisinde hizmete sunacağız. Yöresel Ürünler Merkezi’nde şehrimiz yöresel ürünlerinin de satışını gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun” denildi.