Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı Mersin’de gerçekleştirilen Kulüplerarası Yıldızlar Atmalar 1.Kademe Yarışları’nda mücadele etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı, Mersin’de gerçekleştirilen Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası ve Kulüplerarası Yıldızlar Atmalar Ligi 1. Kademe Yarışları’na katıldı. 18-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada 367 katılımcı yer aldı. 16 Yaş Altı Kulüplerarası Yıldızlar Atmalar Ligi’nde Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm takımı sporcularından çekiç atma branşında yarışan Yasemin Onat 31.76’lık derecesiyle ve gülle atma branşında yarışan Mine Kahraman 10.53’lük dereceleriyle Türkiye üçüncüsü oldular. Cirit atma branşında ise Selma Davulcu 46.47 metrelik derecesiyle Türkiye ikinciliğini elde etti.