Büyükşehir Belediyesi Hendek Yıldırım Beyazıt Caddesi’ni tamamlanan yağmursuyu altyapısı çalışmalarının ardından asfaltla buluşturuyor. Bin 700 metrelik arter orta refüjü, kaldırımları ve yenilenen asfaltıyla bölünmüş yol olarak hizmet sunacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hendek Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor. Daha önce Başkan Zeki Toçoğlu, bölgede incelemelerde bulunmuş, altypaıya ilişkin gerekli tespitler yapılmış, çalışmalar derhal başlatılmıştı. SASKİ bölgede inşa ettiği yağmursuyu altyapı çalışmalarını tamamladı. Ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt çalışmaları başlatıldı. Yıldırım Beyazıt Caddesi çalışmalar tamamlandığında bölünmüş yola kavuşacak.

Asfaltla buluşuyor
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan YOLBAK Başkanı Haydar Akbulut, “Başkanımız Zeki Toçoğlu, Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde incelemelerde bulunmuş, arterde gerekli altyapı ve üstyapı çalışmalarının yapılacağını açıklamıştı. SASKİ arterde ihtiyaç tespit edilen yağmursuyu altyapısını tamamladı. Daire Başkanlığı olarak 2 etap halinde bizde arteri bölünmüş yol haline getireceğiz. Temel serim işlemlerimizi tamamladık ve asfalt çalışmalarımızı başlattık. İlk olarak 850 metrelik 1. Etabı asfaltla buluşturacak ardından diğer 850 metrelik kısmı tamamlayacağız. Orta refüjü, kaldırımları ile bölünmüş yol haline getireceğiz. Hayırlı olsun” dedi.