Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Mutfak Atölyesi öğrencileri Yerli Malı Haftası kapsamında hazırladıkları ürünleri Yaşlı Destek ve Koordinasyon Merkezi’nde yaşlılara ikram etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri Yerli Malı Haftası’nı Yaşlı Destek ve Koordinasyon Merkezi’nde bulunan yaşlılarla birlikte kutladı. SGM Mutfak Atölyesi’nin minik aşçılarının hazırladığı lezzetlerden oluşan ürünler, Yaşlı Destek ve Koordinasyon Merkezi’nde bulunan yaşlılara ikram edildi. Renkli görüntülerin sahne olan etkinlikte, yaşlı vatandaşlarla minikler güzel vakitler geçirdi, büyüklerinin anılarını dinleyerek Yerli Malı Haftası hakkında bilgiler aldı. YADEM’den yapılan açıklamada, “Çok anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptık. Yaşlılarımızı unutmayarak günümüzü anlamlandıran minik aşçılarımıza teşekkür ediyoruz” denildi.