15 Temmuz Camili Mahallesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Bölgede yeni bir sosyal tesis olacak Karaman Park’ta çalışmalarımızı yeniden başlattık. Ayrıca şehir merkezine gelişlere alternatif oluşturmak için Sebahattin Zaim Bulvarı’ndan Süleyman Binek Caddesi’ne yeni bir köprü inşa edecek, duble yol ile araçlar için alternatif oluşturacağız. İnşallah hem ilçe belediyemiz hem de Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarıyla Yenikent cazibe merkezi olacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik’i ziyaret etti. Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Fikri Arslan’ın da yer aldığı buluşmada 2020 yılının ilk mesajını ziyaret defterine yazan Başkan Ekrem Yüce, bölgenin gelişimi için Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik ise yılın ilk gününde mahallelerini ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür etti.

Camili’ye özel önem
15 Temmuz Camili Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından değerlendirmelerini paylaşan Başkan Ekrem Yüce, “2020 yılının ilk gününde 15 Temmuz Camili Mahallesi’ndeydik. Camili Yunus Emre Kur-an Kursu’nu ziyaret ettik. Öğrencilerimize başarı dileklerimizi ilettik, kurs yönetimimizle görüştük. Daha sonra ise 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarımız Yunus Özçelik ve Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Fikri Arslan’la bir araya geldik. Ziyaret defterine 2020’nin ilk mesajını yazarak yeni yılın şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini temenni ettik” dedi.

Yenikent cazibe merkezi olacak
Başkan Ekrem Yüce, bölgenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar için harekete geçtiklerini ifade ederek sözlerini şu şekilde tamamladı: “Şehrimizin en büyük mahallelerinin yer aldığı Yenikent bölgemizi çok önemsiyoruz. Bölgede yeni bir sosyal tesis olacak Karaman Park’ta çalışmalarımızı yeniden başlattık. Ayrıca şehir merkezine gelişlere alternatif bir güzergah oluşturmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Sebahattin Zaim Bulvarı’ndan Süleyman Binek Caddesi’ne geçişler için yeni bir köprü inşa edecek, duble yol ile araçlar için alternatif oluşturacağız. İnşallah hem ilçe belediyemiz hem de Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarıyla Yenikent cazibe merkezi olacak” dedi.