Akyazı’da Çorak, Yanık, Çardacık, Acelle ve Karagöl yaylaları ve Doğançay Şelalesini ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce, “Denizi, gölü, nehri, yaylaları, longozu, dereleri, şelaleleri ile tüm doğal güzelliklerimiz en özel zenginliğimizdir. Rabbimize hamdolsun. Tüm hemşerilerimizi, gurbette olan Sakaryalıları ve doğaseverleri güzellikleri keşfetmeye davet ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ile Akyazı’nın yaylalarını ziyaret etti. Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem’in eşlik ettiği buluşmada Çorak, Yanık, Çardacık, Acelle ve Karagöl yaylaları gezilirken, Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’nın eşsiz güzelliklerini keşfetmeye tüm vatandaşları davet etti. Başkan Ekrem Yüce, Vali Çetin Oktay Kaldırım’la da Doğançay Şelalesinde buluştu. Patika yoldan şelaleye kadar doğa yürüyüşü yapan Başkan Yüce, serin suda kulaç attı.

Doğa şehrin en özel zenginliğidir
Denizi, gölü, nehri, yaylaları, longozu, dereleri, şelaleleri ile doğal güzellikleri şehrin en özel zenginliği olarak tanımlayan Başkan Ekrem Yüce, ziyaretlerinin ardından şu değerlendirmeleri paylaştı: “Genel Başkan Yardımcımız, İl Başkanımız, ilçe belediye başkanımız ve ilçe başkanımızla birlikte Akyazı’daydık. Valimiz Çetin Oktay Kaldırım ile de Doğançay Şelalesinde buluştuk. Doğanın tüm güzelliklerini şehrimize bahşeden Rabbimize hamdolsun. Tüm hemşerilerimizi, gurbette olan Sakaryalıları ve doğaseverleri güzellikleri keşfetmeye davet ediyorum” dedi.

Doğal güzellikler için rota Sakarya
Koronavirüs pandemisinin toplumdaki alışkanlıkları da değiştirdiğini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, insanlığın doğaya yöneldiğine dikkat çekerek, Sakarya’nın zengin doğal zenginlikleriyle güzel bir rota olacağını söyledi. Büyük şehirlere olan yakınlığı ile ulaşım açısından da büyük bir avantaja sahip olduğunu dile getiren Başkan Yüce, mavi ile yeşilin buluştuğu Sakarya’nın bir başka olduğunu ifade etti.