Yeni Otobüslerin Sözleşmesi TamamYeni Otobüslerin Sözleşmesi TamamYeni O

Ağustos ayına kadar teslim
Büyükşehir Belediyesi olarak Sakarya’da toplu ulaşımın niteliğini attırmak için sürekli adımlar attıklarını belirten Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, “Sakarya’da toplu ulaşımın niteliğini arttırmak için sürekli adımlar atıyoruz. Bu adımların bir tanesi de toplu otobüs alımları. Otobüsleri kentimizin markası Otokar’dan almış olmamız da bizi ayrıca memnun etmektedir. Alacağımız yeni 20 otobüsle ulaşım filomuzu %90 oranında yenilemiş olacağız. Mevcut toplu ulaşım filosunun %90’ını engelli vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacak şekilde yenileyen Türkiye’de tek belediye olduğumuzu düşünüyorum. Kanunların vermiş olduğu zorunluluklara uyan ve uymaya devam eden bir belediyeyiz. İnşallah bundan sonra da ulaşım filomuzu daha da güçlendirerek kentimize ve halkımıza daha iyi ve daha güzel hizmetler vereceğiz. Otobüslerimiz Ağustos ayına kadar teslim edilecektir. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.