Büyükşehir Belediyesi Sapanca SGM’de yeni dönem kursları başladı. Sapanca SGM, 19 branşta bin 500 öğrencinin vakitlerini verimli kılıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet sunan Sosyal Gelişim Merkezlerinde yeni dönem kursları başladı. Kayıt dönemi boyunca yoğun bir şekilde ilgi gören Sapanca SGM’ye toplamda bin 500 öğrenci kayıt yaptırdı. Yeni eğitim-öğretim yılında Sapanca SGM Kuran-ı Kerim ve Değerler Eğitimi, Kodlama, Akıl Oyunları, İngilizce, Keman, Gitar, Bağlama, Satranç, Drama, Resim, Ritim, Dikkat Atölyesi, Mutfak Atölyesi, Sahne Sanatları Atölyesi, Tasarım-Seramik Atölyesi, Çizgi Film ve Animasyon Atölyesi, Geleneksel Sanatlar Atölyesi (Ebru-Tezhip-Minyatür) ve Becerikli Eller Atölyesi (Maket Yapımı-Oyuncak Yapımı) olmak üzere toplam 19 farklı branşta eğitimler sunacak.

Çocukların boş vakitlerine talibiz
Sapanca SGM İdari Sorumlusu Macit Özçelik, “Kayıt dönemi boyunca Sapanca halkından çok yoğun bir ilgi gördük. Yoğun talep olduğu için hafta içi belirli günlerde kurs açmak durumunda kaldık. Hafta sonları da öğrencilerimizin boş vakitlerini verimli ve kalıcı hale getirebilmek için çalışıyoruz. Öğrencilerimizin boş vakitlerine talibiz. Kayıtlarımızda esnasında velilerimize memnuniyet anketi yaptırdık. Anket sonuçlarında merkezimizin çocukların sosyal gelişime fayda sağladığını gördük. Sapanca SGM olarak veli ve öğrencilerimizi memnun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.