Büyükşehir Belediyesi YADEM tarafından 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik düzenlenen film gösterimlerinde bu hafta ‘Can Dostum’ beyazperdeye yansıdı. Yaşlı vatandaşlar hep birlikte film izlemenin ayrıcalığını yaşadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek Merkezi tarafından 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik olarak gerçekleştirilen sinema günleri devam ediyor. Ofis Sanat Merkezi’nde YADEM eğitimlerine katılan yaşlı vatandaşlar ‘Can Dostum’ filmini hep birlikte izlemenin ayrıcalığını yaşadı. YADEM Sorumlusu Ömer Faruk Karataş, sinema etkinliklerinin devam edeceği bilgisini de paylaştı.

Ses ayarları titizlikle yapılıyor
YADEM Sorumlusu Ömer Faruk Karataş, “Bu hafta yaşlılarımızla birlikte ‘Can Dostum’ filmini izledik. Kültürel aktivite dolayısıyla yaşlılarımızın memnuniyetlerini görmek bizleri de motive ediyor. Film seçimlerimizi de titizlikle yapıyor, yaşlılarımızın ilgisini çekecek filmleri beyazperdeye yansıtıyoruz. Öte yandan ses ayarlarını da yaşlılarımızın kulaklarını rahatsız etmeyecek şekilde ayarlıyoruz. Çok şükür güzel bir ortam oluşuyor. İnşallah film gösterimlerimizi sürdüreceğiz. Sinema günü etkinliklerimize katılmak isteyen vatandaşlarımız 444 40 54 dâhili (3770) numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırabilirler” dedi.