Büyükşehir Belediyesi SGM’de Veli-Çocuk Buluşması düzenlendi. Kıroğlu, “Velilerimiz, çocuklarımızın derslerine gelerek onların heyecanına ortak olma, SGM’de gerçekleştirilen eğitimlere dair bilgi sahibi olma fırsatı yakaladılar. İnşallah velilerimizle çocuklarını bir araya getirmeye, ortak etkinliklerde buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Gelişim Merkezi’nde veli-çocuk buluşma günleri düzenlendi. Veliler çocuklarıyla birlikte çeşitli derslere girerek interaktif çalışmalarda bulundular. Eğitimcilerden dönem içerisinde işlenmiş olan dersler hakkında bilgiler alan aileler, evlatlarının eğitim heyecanına ortak oldular.

Veli-Çocuk Buluşması
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Velilerimiz, çocuklarımızın derslerine gelerek onların heyecanına ortak olma, SGM’de gerçekleştirilen eğitimlere dair bilgi sahibi olma fırsatı yakaladılar. Eğitimcilerimiz ilk dönem değerlendirmesi ve 2. döneme ilişkin bilgileri ailelerimizle paylaştı. Velilerimizle çocuklarını bir araya getirmeye, ortak etkinliklerde buluşturmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. İnşallah 2. dönem eğitimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.