Çatısında çökme meydana gelen Uzunçarşı’da gerekli tüm önlemlerin alındığını açıklayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kardan, “Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Uzunçarşı’da derhal inceleme başlattı. Herhangi bir sorun meydana gelmemesi için saat 17.00 itibari ile Uzunçarşı ana cadde çatısının tamamında söküm çalışması başlatıldı” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, çatısında çökme meydana gelen Uzunçarşı’da gerekli tüm önlemlerin alındığını açıkladı. Kardan, “10 Ocak, saat 15.45’te Uzunçarşı çatısında çökme meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Uzunçarşı’da derhal inceleme başlattı. Bölgede gerekli tüm önlemler İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile ortaklaşa alındı. Vatandaşlarımızın can güvenliği açısından tehlike arz ettiği için bölgedeki yaya yolları kapatıldı. Gerekli güvenlik önlemleri en üst seviyede tutuldu. Uzunçarşı Derneği ile koordineli bir şekilde bölge esnafına bilgi verildi. Herhangi bir sorun meydana gelmemesi için saat 17.00 itibari ile Uzunçarşı ana cadde çatısının tamamında söküm çalışması başlatıldı” diye konuştu.