Büyükşehir Belediyesi, SAÜ Merkez Kafeteryası’nda Macera Parkı tanıtım standı açtı. Öğrenciler 13 Kasım Cuma gününe kadar macera ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilecekler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Park ekibi tanıtım amacı ile Sakarya Üniversitesi’ne stant açtı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “13 Kasım Cuma gününe kadar Sakarya Üniversitesi Merkez Kafeterya’da Macera Park’ı tanıtıyoruz. Açtığımız standımızda merkezimizde yer alan parkurlar, kullanılan ekipmanlar ve başvurular hakkında detaylı bilgileri öğrencilerimize sunuyoruz. Macera Park hakkında bilgi almak isteyen tüm öğrenci kardeşlerimizi standımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.