Ulaşıma YKS düzenlemesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, 30 Haziran Cumartesi ve 1 Temmuz Pazar günlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde ulaşımda yapılacak düzenlemelere ilişkin bilgiler paylaştı. Ek seferler düzenleyerek öğrencilerin sınavlara ulaşımlarını sağlayacaklarını belirten Pistil, trafik yoğunluğunun yaşanmaması adına toplu taşıma araçlarının tercih edilmesi konusunda hassasiyet beklediklerini sözlerine ekledi. Pistil, tüm öğrencilere başarı dileklerini de iletti.

Ek seferler
Pistil, “Sınavların yapılacağı günlerde Demokrasi Meydanı-Donatım-Kampüs ile Demokrasi Meydanı-Çark Caddesi-Kampüs hatlarına sınav giriş ve çıkış saatleri boyunca ek seferler düzenleyeceğiz. 20 dakika aralıklarla bu güzergahlarımızda araçlarımız hizmet sunacak. Öğrencilerimiz sınav giriş ve çıkış saatlerinde Belediye otobüsleri ile ücretsiz ulaşım sağlayabilecek. Trafik tedbirlerimiz de sınav saatleri boyunca sürdürülecek. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, oluşabilecek trafik yoğunluğunun önüne geçmek adına toplu taşıma araçlarının kullanılması konusunda hassasiyet bekliyoruz” dedi.