Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na girecek olan öğrencilere sınav günü ulaşımın ücretsiz olacağını açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “12 Mart Pazar günü YGS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, 12 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek öğrencilerin ADARAY ve belediye otobüslerinde ücretsiz seyahat edeceklerini açıkladı. Pistil, “Her yıl olduğu gibi üniversite sınavına girecek öğrencilerimiz sınav günü ulaşımdan ücretsiz yararlanabilecek. Öğrencilerimiz sınav giriş belgelerini göstererek ücretsiz bir şekilde sınavlarına gidebilirler. 12 Mart Pazar günü YGS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Yoğun güzergahlara ek seferler
Pazar günleri hizmet sunmayan 6, 12 ve 24-K hatlarının 12 Mart Pazar günü saat 14:00’a kadar birer araçla hizmet vereceğini açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Ayrıca Kent Meydanı - Çark Caddesi - Serdivan ve Kent Meydanı – Donatım – Adnan Menderes Caddesi güzergahlarından Kampüs’e sınav giriş ve çıkış saatleri boyunca ek seferler düzenlenecektir. Öğrencilerimiz sınav giriş ve çıkış saatlerinde Belediye otobüsleri ile ADARAY’dan sınav giriş belgelerini göstererek ücretsiz faydalanabilirler”  şeklinde konuştu.