Kavaklar Caddesi’nde esnafları ziyaret eden ve hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Ekrem Yüce, daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nde misafirlerini kabul etti. Yüce, “Hepimiz aynı şehirde yaşıyoruz. Bu şehrin daha müreffeh yarınlara ulaşmasını sağlayacak adımları hep birlikte atacağız. İnşallah tam bir uyum içerisinde hareket ederek, bizlere destek gösteren, göstermeyen tüm hemşerilerimizi kucaklayacağız ve Sakarya’yı daha güzel yarınlara hazırlayacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Güne Kavaklar Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek başlayan Yüce, talep ve önerileri dinledi, esnaflara bereketli kazançlar temenni etti. Başkan Yüce daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nde HAK-İŞ Başkanı Mesut Gökdemir, Sakarya Bakkallar Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Sakarya Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Cevat Demir ve yönetimlerini, İYİ Parti Adapazarı İlçe Teşkilatını, Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu’nu, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu’nu, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula’yı, mahalle muhtarlarını ve vatandaşları ağırladı.

Esnaf ziyaretleriyle güne başlangıç
Esnaf ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Haftanın ikinci gününde de esnaflarımızı ziyaret ettik. Hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Talep ve önerilerini aldık. Destekleri dolayısıyla teşekkürlerimizi sunduk. Biz ilk gün de ifade ettiğimiz gibi şehrimiz için ortaya konulan her görüşü, düşünceyi dinlemeye açığız. Dolayısıyla esnaflarımızın da görüşleri bizim için çok önemli. İnşallah esnaflarımızla bir arada olmaya, tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Tüm Sakarya’yı kucaklayacağız
Büyükşehir Belediyesi’nde tebrik için ziyarette bulunan tüm misafirlerine teşekkür eden Başkan Yüce, “Hepimiz aynı şehirde yaşıyoruz. Bu şehrin daha müreffeh yarınlara ulaşmasını sağlayacak adımları hep birlikte atacağız. STK’larımızın, muhtarlarımızın şehrimizin gelişimi ve kalkınması noktasında önemli bir misyon üstleneceği kanaatindeyim. İnşallah tam bir uyum içerisinde hareket ederek, bizlere destek gösteren, göstermeyen tüm hemşerilerimizi kucaklayacağız ve Sakarya’yı daha güzel yarınlara hazırlayacağız” dedi.