Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi yetkilileri Akyazı Erdoğdu İlkokulu’nu ziyaret ederek çocuklara kitap hediye etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi görevlileri, öğrencilerin kitaplara daha rahat ulaşabilmesi, kitap okuma konusunda okulların desteklenmesi ve kitap okuyan bir neslin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla Akyazı Erdoğdu İlkokuluna ziyaret gerçekleştirdi. Programda Büyükşehir Belediyesi tarafından okul kütüphanesine çok sayıda kitap hediye edildi.

Kitap Hediye Edildi
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Faik Baysal Kütüphane Sorumlusu Çetin Şahin, “Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi olarak öğrencilerin kitaplara ulaşabilmeleri için büyük çaba sarf ediyoruz. Öğrencilere küçük yaşlarda kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın ne kadar önemli bir konu olduğunun farkındayız. Onlar sadece kütüphanemizde değil; kendi eğitim gördükleri okullarda da kitaplara rahat ulaşabilsinler diye bu tür ziyaretler gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Yüzleri Gülsün
Şahin, “Amacımız, tüm öğrencilerin kitaplara ulaşmasını sağlayarak kitap okuyan bir neslin yetişmesine katkıda bulunmaktır. Bu kapsamda bu hafta Akyazı Erdoğdu İlkokulu’nu ziyaret ettik. Okul kütüphanesine kitap desteği sağlayarak, okulun kütüphanesinin geliştirilmesine destek olduk. Ayrıca öğrencilere boyama kitabı ve boya kalemi hediye ederek bir nebze olsun yüzlerini güldürmek istedik. Bu tür ziyaretlerimiz ilerleyen süreçte de devam edecek” dedi.