Büyükşehir Ziya Taşkent Konser Salonu müzik dolu bir geceye daha ev sahipliği yaptı. Göksel Baktagir, Atsuko Suetomi ve Eyüp Hamiş; Kanun, Koto ve Neyi aynı sahnede buluşturdu. Uzakdoğu ve Anadolu ezgilerinden oluşan repertuar dinleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Mart Kültür Sanat Etkinlikleri Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Uzakdoğu’dan Anadolu’ya Esintiler’ konseri ile devam etti. Sanatçılar Göksel Baktagir, Atsuko Suetomi ve Eyüp Hamiş’in Anadolu ve Uzakdoğu eserlerini bir araya getirdikleri gece, müzikseverler için oldukça keyifli dakikalara sahne oldu.

Ayakta Alkışlandılar
Enstrümantel parçaların katılımcıların beğenisine sunulduğu gecenin finali Barış Manço’nun ‘Gülpembe’ parçasıyla yapıldı. Katılımcıların ayakta alkışladığı konser, kültür sanat dostlarından tam not aldı. Gecenin sonunda Sakaryalı sanatseverler ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren sanatçılar, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ise, sanatçılara günün anısına plaket takdim etti.