Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programları kapsamında gönül sofralarına misafir olan Taraklılılar; aynı sofralarda buluştu, İslam dünyasında akan kan ve gözyaşının dinmesi için hep birlikte dua etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programları Taraklı’da kurulan gönül sofraları ile devam etti. Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen iftar buluşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Vali Hüseyin Avni Coş, İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Taraklı Belediyesi Başkanı Tacettin Özkaraman, Geyve Belediyesi Başkanı Murat Kaya, STK Temsilcileri, Büyükşehir Bürokratları ve muhtarlar ile çok sayıda vatandaş da yer aldı.

Bakan’dan Büyükşehir’e Teşekkür
İftar programı öncesinde beraberinde Taraklı Belediyesi Başkanı Özkaraman ile gönül sofralarında yerini alan misafirlerin Ramazan ayını tebrik eden Başkan Toçoğlu, programa katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti. İstanbul Taşoluk Yeşil Camii İmam Hatibi İsrafil Kiracı’nın Kur’an tilaveti ise gönül kapılarını araladı, okunan ezan sonrası misafirler hep birlikte oruç açtı. Programda söz alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Taraklılıların Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti. İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşının da bir an önce dinmesini temenni ettiklerini de sözlerine ekleyen Bakan İslam, gerçekleştirilen program için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.