Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan’a bağlı Süleyman Binek Caddesi’nde asfalt çalışmaları başlatıldı. Yaklaşık bin 500 metrelik uzunluğa, 13 metre genişliğe sahip Süleyman Binek Caddesi’nin asfalt çalışmalarının tamamlamasıyla yeni yüzüne kavuşacağı dile getirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleyman Binek Caddesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Altyapı çalışmaları tamamlanan caddede Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı marifetiyle başlatılan zemin rehabilite işlemleri de sona erdi. Yaklaşık bin 500 metrelik uzunluğa, 13 metre genişliğe sahip Süleyman Binek Caddesi, ekiplerin asfalt çalışmalarını tamamlamasıyla yeni yüzüne kavuşacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, üstyapı yenileme çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağı ve caddenin yenilenen haliyle vatandaşların kullanımına sunulacağı ifade edildi.

Bölünmüş yol olacak
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Süleyman Binek Caddesi’nde başlatılan asfalt çalışmalarına ilişkin şu ifadeler paylaşıldı: “Bölgede tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından üstyapıda da yenileme işlemlerini başlattık. Zemini rehabilite ettik ve asfalt serim çalışmalarının ardından yeni yüzüne kavuşturacağız. Yaklaşık bin 500 metre uzunluğa, 13 metre genişliğe sahip olan Süleyman Binek Caddesi bölünmüş yol olarak hizmet sunacak, kaldırım ve bisiklet yolları da caddede yer alacak. Asfalt çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak. Şehrimize ve bölgemize hayırlı olsun.”