Stadyum ulaşımlarına KPSS düzenlemesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, 4 Kasım Pazar günü KPSS’ye girecek Sakaryaspor taraftarları için müjdeli haberi paylaştı. Sakarya Üniversitesi’nden Yeni Sakaryaspor Atatürk Stadyumu’na 4 Kasım Pazar günü direk seferlerin düzenleneceğini açıklayan Fatih Pistil, “4 Kasım Pazar günü Kamu Personeli Seçme Sınavı gerçekleştirilecek. Sınav bitişinin hemen ardından ise Sakaryaspor, Ankara Demirspor ile önemli bir randevuya çıkacak. Sınavın ardından stadyuma gitmek isteyen taraftarların sosyal medya üzerinden konuyla ilgili talepleri oldu. Gerekli görüşmeleri yaptık ve inşallah 4 Kasım Pazar günü maç saatine kadar stadyuma belediye otobüslerimizle hizmet sunacağız. Tüm öğrencilerimize kolaylıklar diliyor, Sakaryaspor’a da başarılar diliyorum” dedi.