Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası vatandaşların 7 gün 24 saat sorun, görüş ve taleplerini çözüme ulaştırmaya devam ediyor. Vatandaşların sosyal medya üzerinden gelen istek, talep ve önerilerinin yüzde 96,63’ü çözüme ulaştırıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası vatandaşların 7 gün 24 saat istek, öneri ve taleplerini çözüme ulaştırmaya devam ediyor. Son bir yıl içerisinde sosyal medya hesapları üzerinden gelen 475 adet istek, talep, öneri ve başvurunun 459’ unu çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası, yüzde 96,63’lük çözüm oranıyla bir başarıya imza attı. 16 talep ise çözüme ulaştırılmak üzere bekleme aşamasında bulunuyor.

7 gün 24 saat vatandaşımızın yanındayız
Konu ile ilgili Çözüm Masası’ndan yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın istek, öneri ve taleplerini çözüme ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 7 gün 24 saat esasına dayalı olarak sürdürdüğümüz çalışmalarımızda vatandaşlarımızdan gelen çağrıları özenle dinliyor, sosyal medyadan talep ve önerileri topluyor ve sorunun hızlı bir şekilde çözüme ulaşması için ilgili birimlere ulaştırıyoruz. Sorunun çözümü noktasında da takip yaparak vatandaşımıza geri bildirim gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın sorularının çözüme ulaşması için var gücümüzle çalışacağız” denildi.