Sosyal Belediyecilikte Örnek Hizmetler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, sosyal hizmet tanıtım toplantıları Sapanca’da düzenlenen program ile devam etti.  Sapanca Belediyesi Başkanı Aydın Yılmazer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ve 16 ilçeden gelen bürokratların geniş katılımı ile gerçekleştirilen programda yeni sosyal hizmet politikaları ve tecrübe paylaşımında bulunuldu.

Sosyal politikalar üretiyoruz
Programın açılış konuşmasında söz alan Yüce, “Yürüttüğümüz geniş hizmet ağı içerisinde ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi en hassas olduğumuz alanların başında geliyor. Mahalli idarelerimiz her zaman olduğu gibi sosyal politika üretmede büyük bir fonksiyonu yerine getiriyor. Yeni Büyükşehir Yasası’nın ardından Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçe belediyelerimiz de toplantılarımızda yer almaya başladı. Sosyal hizmet tanıtım toplantılarımızı diğer ilçelerimizde de düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yılmazer’den hizmet teşekkürü
Programa katılan Sapanca Belediyesi Başkanı Aydın Yılmazer ise, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından sürdürülen sosyal hizmetler, Sakaryamızın her köşesine ulaşarak, ihtiyaç sahiplerine kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyor. Bu vesileyle Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.