Büyükşehir Sonbahar Yürüyüşleri, Pamukova Kıranyurt Yaylası Parkuru ile sona erdi. 8 haftalık takvim boyunca farklı parkurlarda yürüyüş yapmanın ayrıcalığını yaşayan doğaseverler, etkinlikler için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sonbahar Doğa Yürüyüşleri, Pamukova Kıranyurt Yaylası Parkuru ile sona erdi. Doğanın eşsiz güzellikleri içerisinde keyifli bir Pazar gününü geride bırakan doğaseverler, aynı zamanda spor yapmanın da ayrıcalığını yaşadı. 8 haftalık Sonbahar Yürüyüşlerinin Pamukova Kıranyurt Yaylası ile sona erdiğini ifade eden Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, yürüyüşlere katılan tüm doğa tutkunlarına teşekkür etti.

8 Haftalık Takvim
Erdem açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “8 hatalık yürüyüşlerimiz bu hafta Pamukova Kıranyurt Yaylası ile sona erdi. Farklı ilçelerimizde, farklı parkurlarda güzel bir 8 hafta geçirdik. Vatandaşlarımız yürüyüşlerimize büyük ilgi ve alaka gösterdiler. Doğanın eşsiz manzarası eşliğinde, zorlu doğa şartlarında yürüyüş yapmanın ayrıcalığını yaşadık. İnşallah ilkbahar aylarında da belirleyeceğimiz takvim ile yürüyüşlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.”