Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen arabalı sinema etkinlikleri Söğütlü'de devam etti. Söğütlü Pazar Yerini arabalarıyla dolduran vatandaşlar serin yaz akşamında 'Neşeli Günler' adlı Yeşilçam filmini seyrettiler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen arabalı sinema etkinlikleri Söğütlü'de devam etti. Vatandaşların yaz akşamlarına sosyal katkı sunmak amacıyla düzenlenen etkinlik Söğütlü Pazaryerinde gerçekleşirken etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı.

Söğütlü’de sinema gecesi
Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özen ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Furkan Beşel'in de katılım gösterdiği etkinlikte vatandaşlar usta isimlerin rol aldığı 1978 yapımı 'Neşeli Günler' adlı Yeşilçam filmini seyrettiler. Etkinlik öncesinde vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirilirken etkinlik sırasında ise patlamış mısır ve Osmanlı şerbeti ikram edilerek sinema atmosferi oluşturuldu.