Büyükşehir Belediyesi “Mahallemde İftar Var” programlarında kardeşlik sofralarının adresi Hendek oldu. Binlerce Hendekli iftar sofralarında buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Mahallemde İftar Var” programları Hendek’te devam etti. Hendek Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen buluşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllüü, meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce Hendekli yer aldı.

Binlerce Hendekli aynı sofralarda
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile birlikte Hendekli vatandaşların masalarını tek tek ziyaret edip Ramazan ayını tebrik etti. Eyüp Sultan Camii Başimamı Metin Çakar’ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle gönüllerin pasını sildiği akşamda okunan ezan sonrası oruçlar açıldı, dualar edildi. İftar sonrası kurulan platformda Hayali Seçkin Bayramoğlu çocuklara unutamayacakları bir akşam yaşattı.