Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri Dünya Sağlık Günü’nü bir dizi renkli etkinlikle kutladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal  Gelişim Merkezi öğrencileri Dünya Sağlık Gününe dikkat çekmek amacıyla etkinlikler düzenledi. Akyazı SGM’de Dünya Sağlık Günü gerçekleştirilen eğitimlerle kutlandı. Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü ve Akyazı Toplum Sağlık Merkezi çalışanları Çocuk Kulüpleri öğrencilerine kişisel hijyen ve sağlıklı beslenme konularında eğitimler verdi. Çocuk kulüpleri öğrencilerinin resim ve tasarım dersinde yaptıkları ürünlerin sergilenmesi programa renk kattı.

Macera Park’tan doğa yürüyüşü
Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri ise Dünya Sağlık Gününü Yaşayarak Öğrenme Merkezi Macera Park’ta düzenledikleri Doğa Yürüyüşüyle kutladı. Öğrenciler, Macera Park eğitmenleri eşliğinde spor yaparak, sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi spor hakkında bilgi almayı da ihmal etmediler.