SGM yaz kurslarına ilk gün 2087 çocuk kayıt yaptırdı. 14 farklı branşta gerçekleştirilecek atölyelerde eğitimler 18 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri’nde yeni dönem kurs kayıtları başladı. 27 Haziran Pazartesi günü başlayan kayıtların ilk gününde 2087 çocuk, açılacak atölyelere kayıt yaptırdı. Aileleriyle birlikte SGM’ye gelen öğrencilerin heyecanı gözlerine yansırken, kontenjanların 3 bin 400 olduğu ifade edilerek, ilgi gösteren tüm ailelere teşekkür edildi. Adapazarı, Akyazı, Geyve, Karasu ve Sapanca Sosyal Gelişim Merkezlerinde gerçekleştirilecek yaz kursları, 18 Temmuz’da kapılarını açacak.

5 merkez 14 branş
SGM’lerde öğrencilere Kuran-ı Kerim ve Değerler Eğitimi, Oyunlarla İngilizce, Çizgi Film ve Animasyon, Resim, Geri Kazanım, Becerikli Eller, Drama, Karagöz Gölge Oyunu, Robotik Kodlama, Akıl Oyunları, Satranç, Mutfak, Gitar ve Piyano Atölyesi gibi 14 farklı branşta eğitimler sunulacak. Devam eden kayıtlar için Adapazarı, Akyazı, Geyve, Karasu ve Sapanca SGM’ler ya da www.sakarya.bel.tr web sitesinden başvuru yapılabilir.