Canlı bağlantıyla gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan Başkan Ekrem Yüce, toplantının ardından şu değerlendirmeleri yaptı: “İnşallah ülkemiz ve milletimiz için hizmet üretmeye, her alanda gelişen, değişen ve dönüşen ülkemizde Sakarya’yı gelecek hedeflerine ulaştırma kararlılığımız sürecek. Bu vesileyle içerisinde bulunduğumuz salgın dönemini bir an evvel geride bırakmayı Rabbim’den niyaz ediyor, tüm hastalarımıza şifalar, kaybettiklerimize de rahmet diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında canlı bağlantı şeklinde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Pandemi dolayısıyla canlı bağlantı üzerinden yapılan toplantının hayırlı olmasını temenni eden Başkan Ekrem Yüce, içerisinde bulunulan zor duruma rağmen yatırım ve hizmetlerin devamının sağlandığına dikkat çekti. Başkan Yüce, milletin partisi olan AK Parti’nin yükselişini sürdürmesi için çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüreceklerinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la canlı bağlantı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürüyüşlerinin devam ettiğini ifade eden ve toplantının ardından değerlendirmelerini paylaşan Başkan Ekrem Yüce, “Salgın dolayısıyla teşkilatımızdan canlı bağlantıyla Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına iştirak ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızı dinledik. Sayın Cumhurbaşkanımız dış politikaya ilişkin çok net mesajlarının yanı sıra savunma sanayimize yönelik yapılan kara propagandalara da gereken cevabı verdi. İnşallah ülkemiz ve milletimiz için hizmet üretmeye, her alanda gelişen, değişen ve dönüşen ülkemizde Sakarya olarak en iyi konumda yer almak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle içerisinde bulunduğumuz salgın dönemini bir an evvel geride bırakmayı Rabbim’den niyaz ediyor, tüm hastalarımıza şifalar, kaybettiklerimize de rahmet diliyorum” dedi.