Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Turları, Poyrazlar-Adapazarı parkuruyla başladı. Sporseverler, şehrin eşsiz güzelliklerine pedal çevirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bisiklet Turları, Poyrazlar-Adapazarı parkuru ile start aldı. Kentpark Öğretmenevi önünde buluşan bisiklet tutkunları, belirlenen güzergahlarda başladıkları yolculuklarına Poyrazlarda verilen molaya kadar devam etti. Burada dinlenen spor tutkunları, dönüş yolunda da şehrin eşsiz güzellikleri arasında keyifli bir sürüş gerçekleştirdi. Düzenlenen etkinliğe katılan sporseverler, Büyükşehir Belediyesi’ne ve parkur boyunca gerekli tedbirleri alan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekiplerine teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Turları kalan parkur programı ise şöyle:

4 Mayıs İl Ormanı
18 Mayıs Yenikent Park