Büyükşehir Belediyesi Mart ayı kültür etkinlikleri kapsamında AKM’de alan ünlü santur sanatçısı Sedat Anar, seslendirdiği ilahilerle katılımcılara güzel bir konser tecrübesi yaşattı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat dolu etkinliklerine devam ediyor. Türkiye için çok kıymetli isimleri sahnesinde ve kültür alanlarında ağırlayan Büyükşehir, Mart ayı için de dolu-dolu geçen bir takvim hazırladı. Özellikle sanat camiasından önemli virtüözleri Sakaryalılarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi’nin son programında ünlü santur sanatçısı Sedat Anar AKM’de konser verdi.

 

Def ve santur eşliğinde ilahiler

İlahi, deyiş ve nefes performansları sergileyen Anar, bir yandan da def ve santur nağmeleriyle dinleyenleri büyüledi. Başkan Ekrem Yüce de, tüm sanatseverler gibi konseri büyük bir beğeniyle izledi. Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinlikte salonun tamamı ilahiseverlerle doldu. Program sonunda Yüce, sanatçı Anar’a hediyeler takdim etti.

 

“Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz”

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Kültür ve sanat etkinliklerimiz ara vermeden devam ediyor. Vatandaşlarımızı sanatla, kültürle dolu programlarda buluşturuyoruz. Türkiye ve hatta dünyaca tanınan sanatçıları sahnemizde ağırlamak bizler için büyük bir mutluluk. Tüm Sakarya’yı Mart ayı kültür etkinliklerimize katılmaya davet ediyoruz” denildi.