Sapanca'da SAMEK Günleri

Teşekkürler SAMEK
SAMEK Sapanca yılsonu sergisinin açılış konuşmasını, kursiyer Ayşe Kösemen gerçekleştirdi.  SAMEK hakkındaki duygu ve düşüncelerini paylaşan Kösemen, “Teşekkürler SAMEK. Bana yıllar sonra öğrenci olmayı hatırlattığın için, yeteneklerimin farkına varmamı sağladığın için teşekkürler. Tüm sevdiklerime hediyeler hazırlayacağımı, aynı zamanda para kazanacağımı hiç düşünmemiştim. Bize bir şeyler üretme azmin aşılayan SAMEK çalışanlarına teşekkürler. SAMEK kurslarını Sapanca’da açarak, bizlerin de bu kurslardan yararlanma imkanına kavuşmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

 

SAMEK sayıları artacak
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, “Bilindiği üzere SAMEK, 2008’den bu yana bir marka olarak eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. Bugün SAMEK; 46 branşta, 14 kurs merkezinde 6 bini aşmış kursiyerleri ile ciddi bir eğitim kurumu haline geldi. Sapanca SAMEK bünyesinde 2012 – 2013 eğitim faaliyetleri kapsamında 12 branşta kurs düzenledik. SAMEK’in ciddi anlamda bir boşluğu doldurduğunu görebiliyoruz. Planlarımız kapsamında, Sakarya geneline kurs merkezlerini arttırarak eğitim faaliyetlerine devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Birbirinden güzel eserler
Kursiyerlere eğitim sertifikalarının verilmesinin ardından açılışı yapılan sergiyi gezen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, Sapanca Kaymakamı Osman Sarı, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk hazırlanan birbirinden güzel eserleri inceleyerek, eserlerin yapım aşamaları hakkında kursiyerlerden bilgi aldı.