Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. YOLBAK Başkanı Haydar Akbulut, “Sapanca Mahmudiye Mahallesi’nde asfalt çalışmalarımızı başlattık. 3 bin 800 metrelik güzergahı 4 bin ton asfalt kullanarak yeni yüzüne kavuşturacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmaları devam ediyor. Şehir merkezi ve 16 ilçede planladıkları program dahilinde asaflt serim işlemlerini sürdürdüklerini aktaran Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, Sapanca Mahmudiye Mahallesi’nde de asfalt çalışmalarının başladığını aktardı. Akbulut, arterin kısa süre içerisinde tamamlanacağı bilgisini de paylaştı.

4 bin ton
Akbulut açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: “Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Pamukova’nın 7 mahallesini kapsayan çalışmalarımızda sona yaklaştık. Ekiplerimizin bir kısmı Hendek’te çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizin yeni ulaşım projeleri hızla devam ediyor. Şimdi ise Sapanca Mahmudiye Mahallesi’nde asfalt çalışmalarımızı başlattık. 3 bin 800 metrelik güzergahı 4 bin ton asfalt kullanarak yeni yüzüne kavuşturacağız. Sapanca ilçemize ve Mahmudiye Mahallemize hayırlı olsun” dedi.