Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca’ya kazandırılacak olan Kültür Merkezi Projesi ’nin ihalesi gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca’da inşa edilecek Sapanca Kültür Merkezi projesinin yapım ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Binası’nda yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi. Gerçekleştirilen ihalenin ardından açıklamalarda bulunan Ören, “Sapanca Kültür Merkezi yapım işi ihalesinin hem Sapanca’ya hem de ilimize hayırlı olmasını diliyorum. İhalemize 6 firma teklif sundu. Komisyonumuzun gerekli değerlendirmeleri yapmasının ardından sonuçları kamuoyuna duyuracağız” diye konuştu.

Sapanca Kültür Merkezi Projesi yapım işi ihalesine katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler şu şekilde;

Uğur Ekşi Müh. İnş.   4.153.000,53 TL

Demirbey Müh. Mim. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.   2.057.000,00 TL

Gök-Ser İnşaat / Serkan Kıyatsıl   3.569.000,00 TL

Baroksan Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti / Budaksan Elk. İş Ortaklığı   4.689.000,00 TL