Sakaryaspor’un kadrosuna dahil olan Rıdvan Bingöl, Onur Eriş ve Azad Filiz için düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Sakaryasporumuzun yanındayız. Şimdi 17 maçlık yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Ara transfer döneminde de yeni arkadaşlarımız takıma dahil oldu. Sakaryasporumuza başarılar diliyorum. İnanıyorum ki şampiyonluk takımımızın olacaktır” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor’un yeni transferlerinin imza törenine katıldı. Rüstemler Tesisleri’nde atılan imzaların ardından Rıdvan Bingöl, Onur Eriş ve Azad Filiz takıma dâhil olurken; Sakarya Kulüp Başkanı Cumhur Genç ve kulüp yöneticileri de programda hazır bulundu. Başkan Ekrem Yüce, yeni transferlerin Sakaryaspor’a güç katacağını ifade ederek, şampiyonluk için kenetlendiklerini söyledi ve tüm taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Destek teşekkürü
Takıma yeni katılan oyunculara başarılar dileyen ve Başkan Ekrem Yüce’ye destekleri dolayısıyla teşekkür eden Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, “Sezon sonunda şampiyonluğu bu şehirde hep beraber yaşayacağız. Transfer dönemi sürecini Allah’a şükür tamamladık. Bu güne kadar ki borçlarımızı, futbolcu alacaklarımızı ödedik. Bu süreçte Sakarya halkına Sakarya şehrine çok teşekkür ediyoruz. Forma kampanyamızda bize destek olan belediyelerimize, belediye başkanlarımıza, sivil toplum örgütlerimize, taraftarlarımıza, herkese gönülden teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu transferin açılmasına ve 154 forma alarak bize ciddi bir şekilde destek olan Başkanımız Ekrem Yüce’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yolun sonu şampiyonluk
Sakaryaspor’un yeni transferlerle birlikte güç kazandığını ifade eden ve ligin ikinci devresinin hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Sakaryasporumuzun yanındayız. Şimdi 17 maçlık yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Takımımız da ilk yarının sonunda yakaladığı ivmeyle güzel bir noktaya geldi. Ara transfer döneminde de yeni arkadaşlarımız takıma dahil olarak güç kattı. Takımımıza güvenimiz tam. Sakaryasporumuza başarılar diliyorum. İnanıyorum ki şampiyonluk takımımızın olacaktır” dedi.