Rüstemler Tesisleri’nden Play-Off ilk karşılaşması için Van’a hareket eden Sakaryaspor kafilesini uğurlayan Başkan Ekrem Yüce, “Takım içinde yüksek bir motivasyon hakim. Bu motivasyon şampiyonluğa olan inancımızı daha da sağlamlaştırdı. İnşallah Sakaryasporumuz zorlu Play-Off mücadelelerinden şampiyon olarak çıkacak ve kupayı alacak” dedi.

Sakaryaspor’da teknik heyet ve futbolculardan oluşan kafile Play-Off ilk karşılaşması için Van’a hareket etti. Rüstemler Tesisleri’nde hareket eden kafileyi Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi ile yönetimi ve taraftarlar uğurladı. Teknik heyet ve futbolcularla görüşen Başkan Yüce, ilk karşılaşmadan galibiyet sözü aldı. Takım kaptanı Oğuz Çalışkan ise takım içinde yüksek bir motivasyona sahip olduklarını dile getirerek ilk karşılaşmadan galibiyetle dönmek için tüm güçleriyle mücadele edeceklerinin sözünü verdi.

Takım içinde yüksek motivasyon hakim
Teknik heyet ve futbolcuları Play-Off ilk mücadelesi için Van’a uğurladıktan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Zorlu bir sezonu geride bıraktık. Sakaryasporumuz sezon boyunca ciddi bir mücadele örneği gösterdi. Son zamanlarda yükselen performansımızla rakiplerimize gözdağı verdik. Sezon bitti ve şimdi sıra Play-Off’larda. Rakibimiz Vanspor. Bugün de teknik heyet ve futbolcularımızı Van’a uğurladık. Futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyetimizle görüştüm. Takım içinde yüksek bir motivasyon hakim. Bu motivasyon şampiyonluğa olan inancımızı daha da sağlamlaştırdı. Benim inancım tam. İnşallah Sakaryasporumuz zorlu Play-Off mücadelelerinden şampiyon olarak çıkacak ve kupayı alacak” dedi.