2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası’ndaki dev yarışlar 25 Ekim Pazar günü başlayacak. Başkan Ekrem Yüce, “Erkeklerde saat 12.00’da ve kadınlarda 12.30’da başlayacak dünya şampiyonası yarışları nefes kesecek. Tüm vatandaşlarımızı heyecanın zirve noktasına ulaşacağı dünya şampiyonası yarışları için Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’ne bekliyoruz” dedi.

2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası’ndaki dev yarışlar 25 Ekim Pazar günü Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde başlayacak. Yerli ve yabancı dünya çapındaki sporcuların mücadele edeceği dev şampiyonada erkekler kategorisi saat 12.00’da başlayacak ve toplam 110 kilometrelik parkurda dünya şampiyonluğu mücadelesi verilecek. Şampiyonanın kadınlar etabı ise 81 kilometrelik parkurda saat 12.30’da gerçekleşecek. Şampiyona heyecanının Pazar günü zirvede olacağını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, tüm Sakaryalı hemşerilerini büyük heyecana sahne olacak yarışları takip etmeye çağırdı.

Heyecana davet
Şampiyona ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Şampiyonada heyecanın zirve noktasına ulaşacağı son gün şehrimiz yerli ve yabancı birçok kanaldan dünya sahnesine taşınacak. 25 Ekim Pazar günü dev organizasyonun son günü ve final yarışları olacak. Erkeklerde saat 12.00’da ve kadınlarda 12.30’da başlayacak dünya şampiyonası yarışları nefes kesecek. Tüm vatandaşlarımızı heyecanın zirve noktasına ulaşacağı dünya şampiyonası yarışları için Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’ne bekliyoruz. Yarış sırasında ve sonrasında, parkurlarda her türlü güvenlik önlemlerini aldık. İnşallah şehrimizi böylesine önemli bir organizasyondan alnının akıyla çıkacak ve yeni organizasyonlar için örnek bir şampiyona geçirecek. Tüm sporculara başarılar diler, tüm hemşerilerimizi heyecana ortak olmaya davet ederim” dedi.