Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi, dünyanın dört bir yanından şampiyonaya katılan sporculara hayat veriyor. Tıp Merkezi sağlık ekipleri Ayçiçeği Bisiklet Vadisinde gerçekleşen ve 30 ülkeden 250 sporcunun katıldığı yarışlarda kazalara anında müdahale ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi şehrimizde gerçekleştirilen Dünya BMX şampiyonası ve MTB Cup şampiyonasında yarışan sporculara anında müdahale ediyor. Zorlu parkurda kıyasıya mücadele eden ve zaman zaman yaralanmalı kazalara sahne olan yarışlara 15 kişilik sağlık çalışanıyla ilk müdahaleyi gerçekleştiren Büyükşehir Tıp Merkezi Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde Sahra Hastanesi kurdu. 23 Ekim tarihinden itibaren Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nden başlayan MTB ve BMX yarışlarında yaklaşık 25 sporcuya ilk müdahale uygulanarak tıbbi tedavi desteği verildi.