Büyükşehir SAMEK Kursları 2. dönem ile birlikte dil ve bilgisayar eğitimlerinde de hizmet sunmaya başlıyor. 22 Ocak Cuma gününe kadar kayıtların devam ettiğini belirten Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, tüm vatandaşları kurslara kayıt olmaya davet etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren SAMEK’ler 2. yarıyıl eğitimlerinde bir yeniliğe daha imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde mezun öğrencilere dönük KPSS, LYS ve YGS hazırlık kurslarının açılacağını duyurduklarını ifade eden Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, dil ve bilgisayar kurslarının da yeni dönemde vatandaşlara hizmet sunmaya başlayacağını belirtti.

Dil ve Bilgisayar Kursu
Kama açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “2. yarıyıl eğitimlerimizde birçok yeniliği vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Hazırlık kurslarımız ile ilgili yapacağımız çalışmayı geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurmuş, mezun olan öğrencilerimiz için KPSS, LYS ve YGS eğitimleri gerçekleştireceğimizi belirtmiştik. Bilindiği üzere kayıtlarımız 22 Ocak Cuma gününe kadar sürüyor. Yeni dönemde Dil ve Bilgisayar kurslarında da eğittim sunacağız. Tüm hemşerilerimizi kayıt olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Kayıtlar İçin Son Gün 22 Ocak
Kayıt işlemlerinin 22 Ocak Cuma gününe kadar devam edeceğini de açıklamalarına ekleyen Halide Yeliz Kama, “Hazırlık kurslarımız ve diğer branşlarda olduğu gibi dil ve bilgisayar kurslarımızda da kayıtlarımız 22 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek. Büyükşehir Belediyemizin kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden kayıt yapılabilecek. 8 Şubat Pazartesi günü 2. yarıyıl eğitimlerimiz başlayacak. Derslerimiz SAMEK Eğitim ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kurslar ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler 277 07 96 numaralı telefonu arayabilirler” ifadelerini kullandı.