SAMEK ilk yarıyıl eğitimlerinin tamamlandığını açıklayan Aktürk, “16 kurs merkezi, 60 branş ve 6 bin kursiyer ile SAMEK’te ilk dönem eğitimlerimizi tamamladık. Sakarya’da yaygın eğitimin markası haline gelen kurslarımızda oldukça faydalı bir yarıyıl geçirdik” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında ilk dönem eğitimleri sona erdi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “16 kurs merkezi, 60 branş ve 6 bin kursiyer ile SAMEK’te ilk dönem eğitimlerimizi tamamladık. Sakarya’da yaygın eğitimin markası haline gelen kurslarımızda oldukça faydalı bir yarıyıl geçirdik. Kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İkinci Dönem 9 Şubat
SAMEK ikinci yarıyıl eğitimlerinin 9 Şubat Pazartesi günü başlayacağını da açıklamalarına ekleyen Aktürk, “Büyükşehir Belediyesi SAMEK kurslarına büyük önem veriyoruz. Yaşı ne olursa olsun kurslarımız vesilesiyle hayatı değişen birçok kardeşimiz oldu. Bu bizi ayrıca memnun ediyor. Ofis Sanat Merkezi’nde bulunan SAMEK Satış Ofisimizde de hemşerilerimiz el emeği ürünlerini satışa sunarak, aile ekonomilerine de katkı sağlayabiliyor” ifadelerini kullandı.