SAMEK'te Huzur Buluyoruz

Kursiyerlerden Büyükşehir’e teşekkür
SAMEK Merkezleri, her yıl öğrenci sayısını arttırıyor. Filografi kursuna bu yıl başladığını ve gelecek yılda aynı kursta kendisini geliştirmeyi amaçladığını belirten 47 yaşındaki kursiyer Hafize Dündar, “Filografi çok zevkli bir sanat. SAMEK bünyesinde açılan kurslar vesilesiyle yeni arkadaşlıklar edinebiliyoruz. Arkadaşlarımızla güzel bir birliktelik yakaladık. Aynı zamanda el emeğiyle meydana getirdiğimiz eserleri satabiliyor, bu sayede ev ekonomisine katkı sağlıyoruz. Bu güzel ortamın oluşturulmasında emeği geçen Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

SAMEK her yaşa hitap ediyor
3 yıldır SAMEK resim kursu öğrencisi olduğunu dile getiren 81 yaşındaki kursiyer Leman Yantar ise, “Atölye, bizim evimiz gibi. Hocalarımız, diğer kursiyer arkadaşlarımızla çok huzurlu bir ortamda çalışıyoruz. Hayatın stresini attığımız, insanların keyifli vakitler geçirebildiği ve en önemlisi her yaştan insana hitap eden bir eğitim yuvasıdır SAMEK. Bu imkânı bizlere sağlayan Büyükşehir Belediyemize ve SAMEK yöneticileri ile personeline çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Hayatın stresini SAMEK’le atıyoruz
El Nakışı kursuna 5 yıldır devam ettiğini belirten 60 yaşındaki kursiyer Saadet Karacaatlı, SAMEK kurslarının birer terapi merkezi olduğunun altını çizdi. Karacaatlı, “Kursiyer arkadaşlarımızla SAMEK ile başlayan kurs birlikteliğimizi, kurs dışında da devam ettiriyoruz. Çok güzel bir birliktelikle, hayatın stresini bir an olsun üzerimizden atarak huzurlu saatler geçirebiliyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de kurs çalışmalarına katılmayı düşünüyorum. Bu güzel ortamların mimarı olan Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.