Büyükşehir Belediyesi Karasu SAMEK kursiyerlerinin atölye çalışmalarında hazırladığı eserlerden oluşan Yılsonu Sergisi, 11 Mayıs Perşembe günü Karasu Kentpark’ta sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nda (SAMEK) Yılsonu Sergi heyecanı devam ediyor. Kursiyerlerin öğretim dönemi süresince hazırladıkları el emeği eserler, Sakaryalı sanatsaverlerin beğenisine sunuluyor. Yılsonu sergi açılışlarının Karasu SAMEK ile devam edeceğini belirten Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, tüm Sakaryalıları 11 Mayıs Perşembe günü, saat 18.00’da, Karasu Kentpark’ta gerçekleştirilecek açılış programına davet etti.

11 Mayıs Perşembe
Kama açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “SAMEK merkezlerimizde yıl boyunca yapılan el emeği ürünler bu sergilerde sahneleniyor. Arifiye, Sapanca, Akyazı ve Kaynarca SAMEK’in ardından Karasu’da da sergi açılışımızı gerçekleştireceğiz. 11 Mayıs Perşembe günü açılacak olan sergimize tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz.”